Vízkezelők, algaírtók, gyógyszerek

Gyártók

PANZI VEGYSZER TAVI ALGAGÁTLÓ 250ML

PANZI VEGYSZER TAVI ALGAGÁTLÓ 250ML Nagyobb

PANZI VEGYSZER TAVI ALGAGÁTLÓ 250ML

Bővebb leírás

830 Ft‎

Egyéb infó

PANZI TAVI ALGAGÁTLÓ

kiszerelés: 250 ml

A Tavi Algagátló oldat alkalmas a lebegő és fonalas zöldalgák elpusztítására, fejlődésük meggátlására. A készítmény a kovaalgák fejlődését nem gátolja.

Alkalmazás: Megfelelő elkeveredés mellett adjuk az oldatot a tó vízéhez. Erős algásodás esetén a kezelést 2-3 nap múlva ismételhetjük. Ha az algák elpusztultak a továbbiakban csak akkor adagoljunk vegyszert ha az algásodás újra megindul. Alkalmazás során a tó vízének megfelelő levegőztetéséről gondoskodjunk, mert különösen meleg időjárás esetén, a gyors alga pusztulás oxigén hiányt okoz, mely a halak fulladásához vezethet. Frissen feltöltött tóban akkor kezdjük alkalmazni a szert, ha az algásodás megindul. Friss tiszta vízben ne alkalmazzuk, mert a halak pusztulásához vezethet.

Adagolás: 10ml 400 liter vízhez, 1 flakon (250ml) 10mvízhez.

Csak kerti dísztavakban történő használatra!

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

PANZI VEGYSZER TAVI ALGAGÁTLÓ 250ML

PANZI VEGYSZER TAVI ALGAGÁTLÓ 250ML

PANZI VEGYSZER TAVI ALGAGÁTLÓ 250ML

Írd meg véleményed

PANZI VEGYSZER TAVI ALGAGÁTLÓ 250ML <p><strong>PANZI TAVI ALGAG&Aacute;TL&Oacute;</strong></p> <p><strong>kiszerel&eacute;s:&nbsp;</strong>250 ml</p> <p>A Tavi Algag&aacute;tl&oacute; oldat alkalmas a lebegő &eacute;s fonalas z&ouml;ldalg&aacute;k elpuszt&iacute;t&aacute;s&aacute;ra, fejlőd&eacute;s&uuml;k megg&aacute;tl&aacute;s&aacute;ra. A k&eacute;sz&iacute;tm&eacute;ny a kovaalg&aacute;k fejlőd&eacute;s&eacute;t nem g&aacute;tolja.</p> <p><strong>Alkalmaz&aacute;s:</strong>&nbsp;Megfelelő elkevered&eacute;s mellett adjuk az oldatot a t&oacute; v&iacute;z&eacute;hez. Erős alg&aacute;sod&aacute;s eset&eacute;n a kezel&eacute;st 2-3 nap m&uacute;lva ism&eacute;telhetj&uuml;k. Ha az alg&aacute;k elpusztultak a tov&aacute;bbiakban csak akkor adagoljunk vegyszert ha az alg&aacute;sod&aacute;s &uacute;jra megindul. Alkalmaz&aacute;s sor&aacute;n a t&oacute; v&iacute;z&eacute;nek megfelelő levegőztet&eacute;s&eacute;ről gondoskodjunk, mert k&uuml;l&ouml;n&ouml;sen meleg időj&aacute;r&aacute;s eset&eacute;n, a gyors alga pusztul&aacute;s oxig&eacute;n hi&aacute;nyt okoz, mely a halak fullad&aacute;s&aacute;hoz vezethet. Frissen felt&ouml;lt&ouml;tt t&oacute;ban akkor kezdj&uuml;k alkalmazni a szert, ha az alg&aacute;sod&aacute;s megindul. Friss tiszta v&iacute;zben ne alkalmazzuk, mert a halak pusztul&aacute;s&aacute;hoz vezethet.</p> <p><strong>Adagol&aacute;s:</strong>&nbsp;10ml 400 liter v&iacute;zhez, 1 flakon (250ml) 10m<sup>3&nbsp;</sup>v&iacute;zhez.</p> <p><strong>Csak kerti d&iacute;sztavakban t&ouml;rt&eacute;nő haszn&aacute;latra!</strong></p>
830 Ft‎

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: