Szárazeledel

Akciós termékek

Gyártók

An.Grancarno száraz 2 kg junior

An.Grancarno száraz 1kg junior Nagyobb

  An.Grancarno száraz 2 kg junior

Bővebb leírás

2 700 Ft‎

Egyéb infó

 - szójamentes

- búzaglutén mentes

- tartósítószer-, és mesterséges szinezék mentes

- kizárólag szárnyashúsból

Teljes értékű kutyatáp az első különösen fontos hónapokra kölyökkutyánk életében. A terméket gyártó Animonda GMBH. nagy gondot fordít arra, hogy a GranCarno Junior megfeleljen kölyökkutyánk táplálkozási igényeinek. Biztosítja az ideális kezdést egy egészséges kutya életében. Támogatja és elősegíti a fogak és az immunrendszer megerősítését. Elősegíti az optimális mértékű növekedést és kedvencünk értelmi fejlődését is.

A GranCarno ® Range az Animonda-tól. Következetes táplálkozási elvek alapján kifejlesztett Gentle Nutrition Formula. A GranCarno Gentle Nutrition már tökéletesen igazodik a kutyák korszerű táplálkozásához. Magas beltartalmi minőségű, és nagy energiájú duo-darabokat tartalmaz. Az Animonda GranCarno kialakítása során külön figyelmet fordítottak a kutyák etetése során jelentkező allergiás reakciókra ezért a Gentle Nutrition Formula különösen alacsony az allergiás "stressz lehetőségének" vonatkozásában, a termék igen könnyen emészthető. A legjobb minőségű alapanyagokból készül és azok tökéletes kombinációja határozza meg. A magas tápanyag minőségi értékek biztosítják a garanciát kutyáink egészséges fejlődéséhez.

Vélemények

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Írd meg véleményed

An.Grancarno száraz 2 kg junior

An.Grancarno száraz 2 kg junior

  An.Grancarno száraz 2 kg junior

Írd meg véleményed

An.Grancarno száraz 2 kg junior <p> - szójamentes<br /><br />- búzaglutén mentes<br /><br />- tartósítószer-, és mesterséges szinezék mentes<br /><br />- kizárólag szárnyashúsból<br /><br />Teljes értékű kutyatáp az első különösen fontos hónapokra kölyökkutyánk életében. A terméket gyártó Animonda GMBH. nagy gondot fordít arra, hogy a GranCarno Junior megfeleljen kölyökkutyánk táplálkozási igényeinek. Biztosítja az ideális kezdést egy egészséges kutya életében. Támogatja és elősegíti a fogak és az immunrendszer megerősítését. Elősegíti az optimális mértékű növekedést és kedvencünk értelmi fejlődését is.<br /><br />A GranCarno ® Range az Animonda-tól. Következetes táplálkozási elvek alapján kifejlesztett Gentle Nutrition Formula. A GranCarno Gentle Nutrition már tökéletesen igazodik a kutyák korszerű táplálkozásához. Magas beltartalmi minőségű, és nagy energiájú duo-darabokat tartalmaz. Az Animonda GranCarno kialakítása során külön figyelmet fordítottak a kutyák etetése során jelentkező allergiás reakciókra ezért a Gentle Nutrition Formula különösen alacsony az allergiás "stressz lehetőségének" vonatkozásában, a termék igen könnyen emészthető. A legjobb minőségű alapanyagokból készül és azok tökéletes kombinációja határozza meg. A magas tápanyag minőségi értékek biztosítják a garanciát kutyáink egészséges fejlődéséhez.</p>
2 700 Ft‎

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: